Skip to main content

Mazoutinstallaties

Wenst u uw mazoutketel te vervangen door een nieuwe omdat uw oude ketel (met of zonder boiler/doorstromer) aan vervanging toe is door een defect, slecht rendement, ...? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u belt of mailt voor een vrijblijvende offerte maken we eerst een afspraak om langs te komen om de huidige installatie te bezoeken en te overlopen wat bij u de mogelijkheden zijn en uw persoonlijke voorkeur. Dit alles om een gepersonaliseerde en correcte offerte te kunnen opmaken.

Bij een defect wordt er efficiënt gehandeld om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn voor het te vervangen toestel.

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het vervangen van cv-ketels hebben wij het meest courante te gebruiken materiaal steeds op voorraad om u sneller te behelpen.
Ook wordt er steeds gewerkt met de beste groothandels op gebied van centrale verwarming en met de beste materialen zodat u weer jaren gerust bent en u terug kan genieten van de gezellige warmte tijdens de koude winterdagen.