Logo
ombouw mazout -> gas
voor de werken
ombouw mazout -> gas
na de werken

Gasinstallaties

Wenst u uw gasketel te vervangen door een nieuwe of wenst u over te schakelen van stookolie naar aardgas omdat uw oude ketel (met of zonder boiler/doorstromer) aan vervanging toe is door een defect, slecht rendement, ...? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u belt of mailt voor een vrijblijvende offerte maken we eerst een afspraak om langs te komen om de huidige installatie te bezoeken en te overlopen wat bij u de mogelijkheden zijn en uw persoonlijke voorkeur. Dit alles om een gepersonaliseerde en correcte offerte te kunnen opmaken.

Bij een defect wordt er efficiënt gehandeld om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn voor het te vervangen toestel.

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het vervangen van cv-ketels hebben wij het meest courante te gebruiken materiaal steeds op voorraad om u sneller te behelpen.
Ook wordt er steeds gewerkt met de beste groothandels op gebied van centrale verwarming en met de beste materialen zodat u weer jaren gerust bent en u terug kan genieten van de gezellige warmte tijdens de koude winterdagen.

 Wij gebruiken cookies (en vergelijkbare technieken) om de website te analyseren en gebruiksvriendelijker te maken.

Ik ga akkoord  Privacy en cookiebeleid